Bodifit Spring edition

Letos bo dogajanje v okviru športne pomladi v BODIFIT centrih trajalo kar teden dni!

V soboto, 13. 5. 2017, bomo Športno pomlad otvorili z že tradicionalno uspešnico »BODIFIT MARATON VADBE, SPRING EDITION«, na katerem se bodo predstavili mednarodno priznani in izkušeni strokovnjaki.
V času maratona boste lahko brezskrbno in sproščeno vadili tudi starši, saj boste lahko svoje malčke vključili v posebno otroško gibalnico in zabavo s Fitkom. Več o športnem dogajanju za otroke.

V nedeljo, 14. 5. 2017, bomo izvedli kar dva strokovna tečaja, in sicer: Koreografija na stepu z Marijo Andrijašević in tečaj Bootcampa (body weight functional) s Teddyjem Otienom. Tečaja bosta trajala od 9. - 16. ure v Bodifitu Maribor. Več o tečajih.

Posebej v tednu 16. 5. 2017–20. 5. 2017 vam bo omogočen brezplačen obisk vadbe na fitnesu ali na raznolikih vodenih vadbah v BODIFIT centrih. Za vas bomo pripravili tudi brezplačna strokovna predavanja in delavnice. Pridružite se lahko tudi raziskavi in akciji  ”Kako fit je mesto” in se vključite v veliko slovensko raziskavo 5-tedenskega preoblikovanja. Več o predavanjih in delavnicah.


 

Športna pomlad 2012 - Bodifit konvencijaŠportna pomlad 2012 - Bodifit konvencijaŠportna pomlad 2012 - Bodifit konvencijaŠportna pomlad 2012 - Bodifit konvencijaŠportna pomlad 2012 - Bodifit konvencijaŠportna pomlad 2012 - Bodifit konvencija
Železničarsko športno društvo Maribor
Engelsova ulica 6 | 2000 Maribor
info@sportnapomlad.si
Fotografije: Marko Petrej (NAVDIH.NET), Aleš Antolinc, Dreamstime.com