Boks

Boks velja za eno izmed najboljših vadb za izboljšanje kondicije in vzdržljivosti. Omogoča intenzivno vadbo celega telesa, učinkovito rabo kalorij in izboljša odzivnost in eksplozivnost. Zaradi znanja boksa in telesne pripravljenosti boks pripomore k veliki pridobitvi na samozavesti, pomaga tudi premagovati vsakdanji stres. Vadba je namenjena ljubiteljem borilnih veščin, tako moškim kot ženskam vseh starostnih kategorij. Vse kar potrebujete za začetek je volja in športna oprema (trenerka, majica, športni copati, brisača in plastenka vode).

Z boksom se boste lahko spoznali s pomočjo dveh klubov - Železničarski boksarski klub Maribor in Boks klub Đuli & Herta boxing team

 

URNIK - ŽELEZNIČARSKI BOKSARSKI KLUB MARIBOR
Pridružite se predstavitvi boksa v torek, 16. maja, in v petek, 19. maja, med 18.00 in 19.30 uro v telovadnici na Črtomirovi 9. Vadba je primerna za vse ljubitelje borilnih veščin, ki se želite seznaniti z osnovami boksa, po predstavitvi pa boste lahko tudi sami pomerili boksarsko rokavico!

 

URNIK - BOKS KLUB ĐULI & HERTA BOXING TEAM
Pod strokovnim vodstvom spoznajte osnove boksa, in sicer od 15. maja do 19. maja od 17.30 – 19.00 ure na Smoletovi 5 v Mariboru (OŠ Maksa Durjave).

Športna pomlad 2011 - Borilne veščineŠportna pomlad 2011 - Borilne veščineŠportna pomlad 2011 - Borilne veščineŠportna pomlad 2011 - Borilne veščine
Železničarsko športno društvo Maribor
Engelsova ulica 6 | 2000 Maribor
info@sportnapomlad.si
Fotografije: Marko Petrej (NAVDIH.NET), Aleš Antolinc, Dreamstime.com