7. MEMORIALNI ŠAHOVSKI TURNIR »JOŽETA ANTOLINCA«

Vsi ljubitelji priljubljene miselne igre, vabljeni na dvoboj šahovskih mojstrov!

V soboto, 13. maja 2017, bo na Prometni šoli v Mariboru od 9.30 ure naprej potekal Memorialni šahovski turnir v spomin na Jožeta Antolinca, dolgoletnega predsednika ŽŠD Maribora in Judo kluba Železničar. Vse svoje življenje je posvetil športu, deloval je tudi v organih Športne zveze Maribor in bil dva mandata tudi član, podpredsednik UO Športne zveze Maribor, dobitnik Cizljeve plakete in srebrnega grba ter pečatnika mesta Maribor.

PROGRAM TURNIRJA:

  • potrditev prijav do 9.15 ure na dan tekmovanja
  • pričetek ob 9.30 uri
  • zaključek s podelitvijo pokalov in medalj ob 13.30 uri
  • nato sledi kosilo z žrebanjem praktičnih nagrad

Turnirja se lahko udeležite vsi, ki v igri uživate in vas predvidevanje nasprotnikovih potez navdušuje.

Za udeležbo na turnirju je obvezna prijava do 11. maja do 20.00 ure na e-mail: branko.vadlja@amis.net ali preko telefona na 031 813 580 (Branko Vadlja). Prijavnina znaša 5€ in vključuje osvežilne napitke in brezalkoholno pijačo med tekmovanjem ter kosilo s pijačo po tekmovanju.

Odigranih bo 9 krogov po švicarskem sistemu, igralni čas je 10 min za vsakega. Nastopajoči zagotovijo šahovske ure, za šahovske komplete poskrbi organizator.

Organizatorji turnirja: Železničarski šahovski klub Maribor, Šah. sekcija DU Maribor Tabor, Prometna šola Maribor

Športna pomlad 2012 - Memorialni šahovski turnirŠportna pomlad 2012 - Memorialni šahovski turnirŠportna pomlad 2012 - Memorialni šahovski turnirŠportna pomlad 2012 - Memorialni šahovski turnirŠportna pomlad 2012 - Memorialni šahovski turnirŠportna pomlad 2012 - Memorialni šahovski turnir
Železničarsko športno društvo Maribor
Engelsova ulica 6 | 2000 Maribor
info@sportnapomlad.si
Fotografije: Marko Petrej (NAVDIH.NET), Aleš Antolinc, Dreamstime.com