Neulovljivi škrat

Pripeljite vaše malčke na prireditev Neulovljivi škrat in preživite z njimi nepozabno nedeljsko popoldne v Mariboru na Atletskem stadionu Poljane, v nedeljo, 21. maja od 15.00 do 19.00 ure. Udeležba na prireditvi je brezplačna.

KAJ SE BO DOGAJALO NA PRIREDITVI?

Na prireditvi se bodo lahko vaši škratki zabavali in razgibali na otroškem poligonu zabavnih iger, ki so namenjene predšolskim otrokom, kjer se bodo skozi igro preizkusili v različnih nalogah.

Skupaj s starši bodo otroci obhodili stadion in po lastni presoji glede vrstnega reda opravili vseh osem iger na poligonu. Tudi letos smo dodali nekaj novih iger, da bo poligon zanimiv tudi za otroke, ki so prireditev obiskali že prejšnja leta. Igre so nezahtevne, hkrati pa boste pri vseh igrah lahko sodelovali tudi starši in pomagali otrokom. Za varnost in razlago pravil bodo skrbeli naši predstavniki. Za vsako uspešno opravljeno nalogo bodo otroci prejeli žig in ko bodo zbrali vseh osem žigov, bomo na priznanje vpisali še ime in priimek vašega malčka. Tako bodo otroci prejeli priznanje za udeležbo na športni prireditvi - priznanje za Neulovljivega škrata. Vsak otrok se bo v določeni igri lahko preizkusil tudi večkrat.

Na stadionu se bodo poleg teh osmih iger otroci zabavali tudi na drugih zabavnih igrah, skakali po napihljivih igralih, gradovih, se spuščali po visokem toboganu in še marsikaj.

Naloge za najmlajše bodo sestavili:
Atletski klub Poljane za ATLETSKI KOTIČEK
ŠD Center Maribor za GIMNASTIKO
Bananaway za ZABAVO S SUPi
PGD Studenci za GASILSKI KOTIČEK
Judo klub Železničar Maribor za JUDO
Lokostrelski klub Maribor za LOKOSTRELSTVO
Društvo mladih kreativcev Slovenije za MEČEVANJE IN NERFE
Brezmejna dimenzija za ZORBING NOGOMET
 

ZAVOD PET NA Neulovljivem škratu

Zopet nas bodo obiskali tudi vodniki in terapevtski psi Zavoda pet, ki bodo izvedli nekaj delavnic - več o njih, pa na tej POVEZAVI.

 

Ne zamudite tega zabavnega dogodka in se razgibajte skupaj z vašimi škratki!

Športna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škratŠportna pomlad 2012 - Neulovljivi škrat
Železničarsko športno društvo Maribor
Engelsova ulica 6 | 2000 Maribor
info@sportnapomlad.si
Fotografije: Marko Petrej (NAVDIH.NET), Aleš Antolinc, Dreamstime.com